DIE STORY OF WÜRST

Haute Dog  (noun)/ɒɒt-
"noblest of all dogs: it feeds the hand that bites it."

Een term bedacht door Jeroen Meus om een culinair verantwoorde hotdog te beschrijven, waarop je zowat alles wat nog in je koelkast staat kunt plaatsen. De eerste Haute Dog dateert al jaren geleden. De ambachtelijke slager Filip Rondou en een vriend van hem hielden vast aan het idee om een meer verfijnde en pure versie van de klassieke snack te creëren.

Hij begon aan een hartig worstavontuur en na maanden het recept te verfijnen, creëerde hij Die perfekte Wurst für WÜRST. Vervolgens werd de ambachtelijke biobakerij De Trog betrokken om het Würst-team te steunen bij het creëren van het perfecte broodje voor de recepten van de Haute Dogs.

Een paar proefsessies later werd Würst geboren.

Hot dogs become haute dogs


A crispy organic roll fresh from the oven, an artisanal patented wurst and surprising toppings make the classic hot dog a refined and original dish.

met die lekkerste sandwich

De perfecte sandwich voor onze Haute Dogs is gemaakt in de artisanale biobakkerij De Trog.. Met de beste, organische grondstoffen, zelfgemaakt natuurlijk deeg, de nodige reis- en rusttijden en ambachtelijke productie, maken ze de lekkerste, vers gemaakte broodjes.

die perfekte würst

"Die Perfekte Würst" werd ontwikkeld door de befaamde Leuvense slager Filip Rondou en wordt ter plekke gegrild. De würst is een mix van varkensvlees en rundvlees, vervaardigd en gerookt volgens een gepatenteerd recept dat resulteert in

werken uitsluitend samen met locale, Belgische leveranciers

WÜRST werkt alleen met lokale Belgische producenten. Onze Haute Dogs worden geserveerd op gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal. WÜRST serveert authentieke Belgische producten zonder onnodige toevoegingen en werkt alleen met leveranciers in de buurt. Samen zorgen we voor een kleine ecologische voetafdruk.

suitable beer for every haute dog

We can provide every Haute Dog with a suitable beer. These are carefully selected by beer sommelier Brecht Terryn of brewery Duvel Moortgat.

geserveerd door een kickass team: Robin, Bas & Gilles.

Volg onze reis

Wil je de eerste zijn wanneer er een nieuwe special of deal op komst is?

Geniet van
een glas cava.

Laat je emailadres achter en ontvang een code goed voor 1 gratis glas cava bij jouw favoriete Würst Meal.

cookies

We gebruiken cookies om het aantal bezoeken van deze website te meten - Lees meer